Työhyvinvointipalvelut

Järjestä henkilöstön yhteinen irtiotto arkityöstä! Paavo Nurmi -keskus tarjoaa työhyvinvointipalveluja, joihin sisältyy mm. tyky- ja tyhy-päivät, kuntoremontit ja kuntoremonttikurssit sekä työhyvinvointipaketit yhteistyössä Herrankukkaron kanssa.

Työhyvinvointipalvelujen kokonaisuudet suunnitellaan niin, että ne tukevat sekä yksilön että työyhteisön hyvinvointia – suunnitelmallisesti ja pitkällä aikavälillä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Outi Rautalin, puh. 045 783 11203
outi.rautalin@utu.fi

Työhyvinvointipäivä antaa työyhteisölle mahdollisuuden hengähtää ja tarjoaa ideoita siitä, miten voi parantaa omaa ja yhteisön terveyttä sekä jaksamista. Yhdessä tekeminen kannustaa, lisää yhteishenkeä ja motivoi. Työhyvinvointipäivään voi yhdistää PNK:n eri palveluja – luentoja, mittauksia, liikunnan ohjausta – vaikka kokouksen tai seminaarin oheen.

Paavo Nurmi -keskuksella on pitkä kokemus kuntoremonttikurssien järjestämisestä. Kurssi tukee työntekijän fyysistä ja henkistä jaksamista motivoivasti.

Kuntoremonttikurssit järjestetään yhden yrityksen henkilöstölle tai yhdistämällä työntekijöitä eri yrityksistä. Kurssin kesto on 5-7 vrk (yhtenäisenä jaksona tai jaksotettuna) ja siihen voidaan liittää 2 vrk:n seurantapäivät. Kurssi voidaan järjestetään majoituksen kanssa tai ilman. Koko kuntoutuskokonaisuus toteutetaan noin vuoden aikana.

Kurssin sisältö rakennetaan työpaikan ja työterveyshuollon kanssa yhteistyössä vastaamaan työpaikan tarpeita. Kurssilla voi olla jokin erityinen painotus, kuten painonhallinta tai henkinen hyvinvointi.

Kurssista voi saada KELA:n kuntoutusrahaa. Osallistujamäärä max. 15–20 hlö/kurssi

Esimerkkiohjelma jaksotetusta kuntoremonttikurssista (pdf)


Kuntoremonttikurssit maatalousyrittäjille

Maatalousyrittäjille suunnattujen kuntoremonttikurssien tavoitteena on maatalousyrittäjien kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Kurssille hakeudutaan työterveyshuollon kautta. Työterveyshoitajan lähetteellä on mahdollista saada Kelan kuntoutusrahaa ja sijaisapulomitusta. Järjestäjinä ovat Paavo Nurmi –keskus, Holiday Club Caribia, MTK-liitot ja Mela.

Terveenä ja tehokkaana tilalla -kurssiesite (pdf)
Esimerkkiohjelma (pdf)

”Harvoin missään asiassa millään alalla törmää noin ammattimaiseen, asialliseen ja laadukkaaseen toimintaan. Poikkeuksellisen upeaa työtä alusta loppuun.”

”Iso kiitos, sillä kuntotesti kaikkineen oli erittäin onnistunut.”

”Monipuolinen kokonaisuus eri treenimuotoja. Vesijumppa yllättävän hyvä! Uinnin opettaja huippu!”

Skip to content