Lääkäripalvelut

Paavo Nurmi -keskuksessa lääkärin vastaanottoa pitävät liikuntalääketieteeseen erikoistuvat lääkärit. Palvelemme kaiken kuntoisia ja ikäisiä liikkujia peruskuntoilijoista huippu-urheilijoihin.

Erikoistuvien lääkäreiden tausta-apuna vastaanotoilla ovat alan kokeneet erikoislääkärit, joiden erityisosaamista ovat kunto- ja huippu-urheiluun sekä liikunnan aloittamiseen liittyvät asiat.

Lääkärit:
LT Harri Helajärvi, liikuntalääketieteen erikoislääkäri
Prof. Olli Heinonen, liikuntalääketieteen erikoislääkäri, ylilääkäri

1.6.2024 alkaen ajanvaraus lääkärin vastaanotolle soittamalla/WhatsAppilla 045 783 68551 tai sähköpostitse roosa.latvaniemi@utu.fi

Lääkärin vastaanotto on mahdollista myös etävastaanottona suojatun videoyhteyden kautta.

Urheilijan terveystarkastus on suunnattu tavoitteellisesti harjoitteleville urheilijoille sisältäen lääkärin vastaanoton ja laboratoriokokeet. Lääkärin vastaanotolla käydään läpi nykyinen terveydentila, aikaisemmat sairaudet, urheiluvammat sekä keskustellaan tärkeistä jaksamiseen ja palautumiseen vaikuttavista asioista, kuten ravitsemuksesta, unesta, kokonaisrasituksesta sekä harjoittelusta palautumisesta. Laboratoriokokeet sisältävät sydänfilmin (EKG) ja verinäytteen pienen verenkuvan (PVK+T) ja ferritiinin määrittämiseksi.

Ennen terveystarkastukseen tuloa täytä sähköinen esitietolomake.

Laboratoriopalvelut

Paavo Nurmi -keskuksen asiakkaana pääset nopeasti ja vaivattomasti laboratoriotutkimuksiin, myös ilman lääkärin lähetettä.

Laboratoriossamme voidaan ottaa yleisimmät laboratoriokokeet. Voit tilata yksittäisiä laboratoriotutkimuksia, tai valita valmiiksi kootun laboratoriotutkimuspaketin, jotka esitelty tarkemmin alla.

Tutkimuspaketit on suunniteltu selvittämään terveyden eri osa-alueita ja täyttämään eri ikäisten asiakkaiden tarpeita. Pakettiratkaisut ovat harkitusti koottuja ja aina edullisempia kuin erikseen ostetut tutkimukset. Saat tulokset sähköisesti salattuna viestinä ja PNK:n liikuntalääkärin henkilökohtaisen arvion ja palautteen tutkimustuloksista.

Peruspaketti, joka on avuksi kun tuntuu ettei energia riitä. Pieni verenkuva rauta- ja D-vitamiinimäärityksin sekä kilpirauhasen toiminnan tutkimuksella.

Tutkimuspaketti sisältää seuraavat testit: PVK+T, Ferritiini, TfR, D-vitamiini ja TSH.

Hinta: 79 €

Ei vaadi paastoa, verikokeet otettava aamuisin klo 8-10 välillä.

Paketti aktiivisesti itsestään huolta pitävän terveyden seurantaan.
Tutkimuspakettiin sisältyy pieni verenkuva, rauta-, D- ja B12-vitamiinimäärityket sekä kilpirauhasen toiminnan tutkimus. Verikokeiden lisäksi hintaan sisältyy myös sydänfilmi (EKG).

Tutkimuspaketti sisältää seuraavat verikokeet: PVK+T, Ferritiini, TfR, TSH, D-vitamiini ja B12-vitamiini

Hinta: 159 €

Ei vaadi paastoa, verikokeet otettava aamuisin klo 8-10 välillä.

Paketti sinulle, joka haluat alkaa pitää itsestäsi parempaa huolta ja seurata edistymistäsi. Paketti sisältää pienen verenkuvan höystettynä rauta- sekä D- ja B12-vitamiinimäärityksin. Sisältää myös sokeri- ja rasva-aineenvaihdunnan sekä kehon matala-asteisen tulehduksen tilan arvion sekä maksan, munuaisten, kilpirauhasen ja sydämen toiminnan tutkimukset. Verikokeiden lisäksi pakettiin kuuluu EKG sekä verenpaineen ja vyötärönympäryksen mittaus.

Tutkimuspaketti sisältää seuraavat verikokeet: PVK+T, Ferritiini, TfR, kolesteroli, fP-Gluk, pitkäaikainen verensokeri, herkkä CRP, ALAT, GT, fp-kreatiniini & Pt-GFRe, TSH, D-vitamiini ja B12-vitamiini

Hinta: 179 €

Vaatii paaston! Verikokeet otettava aamuisin klo 8-10 välillä.

Skip to content