Ravitsemuspalvelut

Ravitsemusterapeutin vastaanotto sopii erityisesti aktiiviliikkujille ja urheilijoille sekä painonhallinnan tai elintapamuutoksen tueksi. Vastaanotolla yhdessä ravitsemusterapeutin kanssa selvitetään nykyisen ruokavalion laatu ja kartoitetaan mahdolliset muutostarpeet.

Ravitsemusterapeutilta saat yksilölliset ja käytännönläheiset ravitsemusohjeet ruokapäiväkirjaan perustuen, lisäksi ajantasaista ja tutkittua tietoa hyvästä ravitsemuksesta.

Urheilupsykologipalvelut

Urheilupsykologimme tarjoaa tukea ja psyykkistä valmennusta niin huippu-urheilijoille kuin liikkujillekin. Vastaanotolla voidaan käsitellä mielen hyvinvointiin ja psyykkiseen terveyteen liittyviä teemoja, tai keskittyä urheilun erityiskysymyksiin ja suorituskyvyn haasteisiin.

Mahdollisuus myös lyhytpsykoterapia-jaksoon (10-20krt) joko itse maksaen tai vakuutusyhtiön kautta. Ei Kelan kuntoutuspsykoterapiaa.

Vastaanottoa pitää Päivi Granholm, urheilupsykologi (sert.), työterveyspsykologi, psykoterapeutti Paavo Nurmi -keskuksen yliopiston toimipisteessä. Tapaamiset ovat kestoltaan 45-60 min.

Asiantuntijaluennot

”Tulin luennolle hieman skeptisenä, kun luulin jo tietäväni asiasta paljon. Olin kuitenkin todella positiivisesti yllättynyt uudesta ja innostavasta, ajatuksia herättävästä näkökulmasta ja esitystavasta.”

Kun kaipaat korkeatasoiseen tutkimukseen perustuvaa, luotettavaa tietoa ja innostavaa esitystä terveyden ja hyvinvoinnin tueksi, meiltä saat molemmat.

Aiheet sovitaan aina asiakkaan tarpeiden ja mielenkiinnon mukaan. Luennot voidaan pitää etänä tai paikan päällä.

Skip to content