Ravitsemuspalvelut

Ravitsemusterapeutin vastaanotto sopii erityisesti aktiiviliikkujille ja urheilijoille sekä painonhallinnan tai elintapamuutoksen tueksi. Vastaanotolla yhdessä ravitsemusterapeutin kanssa selvitetään nykyisen ruokavalion laatu ja kartoitetaan mahdolliset muutostarpeet.

Ravitsemusterapeutilta saat yksilölliset ja käytännönläheiset ravitsemusohjeet ruokapäiväkirjaan perustuen, lisäksi ajantasaista ja tutkittua tietoa hyvästä ravitsemuksesta.

Urheilupsykologipalvelut

Urheilupsykologimme tarjoaa tukea ja psyykkistä valmennusta niin huippu-urheilijoille kuin liikkujillekin. Vastaanotolla voidaan käsitellä mielen hyvinvointiin ja psyykkiseen terveyteen liittyviä teemoja, tai keskittyä urheilun erityiskysymyksiin ja suorituskyvyn haasteisiin.

Mahdollisuus myös lyhytpsykoterapia-jaksoon (10-20krt) joko itse maksaen tai vakuutusyhtiön kautta. Ei Kelan kuntoutuspsykoterapiaa.

Vastaanottoa pitää Päivi Granholm, urheilupsykologi (sert.), työterveyspsykologi, psykoterapeutti Paavo Nurmi -keskuksen yliopiston toimipisteessä. Tapaamiset ovat kestoltaan 45-60 min.

Asiantuntijaluennot

”Tulin luennolle hieman skeptisenä, kun luulin jo tietäväni asiasta paljon. Olin kuitenkin todella positiivisesti yllättynyt uudesta ja innostavasta, ajatuksia herättävästä näkökulmasta ja esitystavasta.”

Kun kaipaat korkeatasoiseen tutkimukseen perustuvaa, luotettavaa tietoa ja innostavaa esitystä terveyden ja hyvinvoinnin tueksi, meiltä saat molemmat.

Aiheet sovitaan aina asiakkaan tarpeiden ja mielenkiinnon mukaan. Luennot voidaan pitää etänä tai paikan päällä.

Veloitukseton Kipinä-keskustelu

Kaipaatko muutosta elintapoihisi tai oletko jo aloittanut muutoksen kohti omia tavoitteitasi?

PNK tarjoaa nyt ilmaisen Kipinä-keskustelun fysioterapeuttimme Miikka Pesolan kanssa. Keskustelussa kartoitetaan nykyistä tilannettasi ja saat vinkkejä terveyttä edistävien valintojen tekemiseen, muutoksen toteuttamiseen ja oman motivaatiosi ylläpitoon.

Mikäli sinua kiinnostaa myös oma kuntotasosi ja sen kehittäminen, kehonkoostumuksen mittaaminen tai palautumisen seuraaminen, voimme keskustella myös sinun tavoitteisiisi sopivien palveluidemme roolista muutosprosessissa.

Aikoja on tarjolla rajoitetusti tammi-maaliskuulle 2024. Varaa aikasi Vello-ajanvarauskalenterista tai soittamalla numeroon 045-783 11203 palvelunimellä ”Kipinä-keskustelu”.

Skip to content